Spotify Premium Sweden, Lasse Lindh tickets

Lasse Lindh Spotify Premium

Lasse Lindh, the Swedish indie pop star, recently released a new single, Jag Ska Slåss I Dina Kvarter. Later this month, April 30th, he’s playing a gig at Nalen in Stockholm and we have two pairs of tickets to give away to two Spotify Premium users. If you’re interested in going to the concert leave a comment on the blog and we’ll pick two lucky winners later this week. For details about the show visit the official site.

Lasse also put together a playlist of some of his favorite tracks that he wanted to share with our readers, enjoy.

Comments

  1. Åh jag skulle jättegärna gå på Lasse med min flickvän!
    Vi är studenter och har det lite krasst med ekonomin, skulle vara jätteskojj att få bjuda henne på någonting. 🙂

  2. Det vore verkligen sjukt kul att vinna dom biljetterna! Lasse äger! 😀

  3. tjohoo, äntligen något skoj att göra om man är under 18 på valborg! 🙂 jag vill gå, jag vill gå, jag vill gå!

  4. Jag är sååååååååååå på! Jag bara älskar hans musik.. har nästan hela spellistan full med bara hans musik ju!

  5. Skulle också vilja ha två biljetter! 🙂

    Tack, i övrigt, för en bra tjänst. Läste precis om att det närmar sig en produkt för mobiltelefoner med. Kommer att göra Spotify ändå bättre!