Spotify Party – Starta festen med perfekt mixade spellistor

Spotify Party

Har du bjudit in vänner på fest, utan en aning om vilken musik du ska spela? Vi vet hur svårt det kan vara att sätta stämningen med rätt musik. Att inkludera de senaste hitsen och att mixa dem på bästa sätt. Från och med idag kommer Spotify Party att ge dig färdiga spellistor för alla typer av fester.

• Starta mixen. Sparka igång festen med färdiga spellistor baserade på genre, eller med musik utvald av Diplo.
• Bli kvällens DJ. Med musik baserad på takt flyter varje enskild låt smidigt ihop med nästa på spellistan och ger dig en perfekt oavbruten musikupplevelse.
• Gå på känsla. Återge känslan på festen eller dra upp tempot, här finns allt för alla tillfällen – från avslappnade middagar, till musik som får alla att dansa på borden. Flytta enkelt markören mellan de olika sinnesstämningarna och vi ser till att musiken följer ditt val. Dessutom kan du enkelt lägga till, byta eller ta bort låtar med vårt nya kö-system.

Spotify har samarbetat med Diplo för att skapa en exklusiv samling, bestående av mer än 120 handplockade låtar. Samtliga låtar kan enkelt finjusteras för att passa den sinnesstämning du är ute efter.

När det kommer till att fixa en fest måste du verkligen ha rätt spellistor – annars kommer alla att gå, säger Diplo. Att utforska och välja ut musik är väldigt roligt, men det tar även mycket tid och energi. Med Spotify Party blir du serverad mängder av taktmixad musik med perfekta flytande övergångar som du enkelt kan anpassa, oavsett vilken känsla du är ute efter. Bäst av allt, du slipper att lägga ner någon som helst tid på förhandsarbetet.

Från och med idag kommer Spotify Party att gradvis rullas ut till både Android- och iOS-användare och få musiken att låta bättre än någonsin. Med mer innehåll på gång är detta bara början.

Ta en titt på Spotify Party!