Pharrells nya album nu på Spotify

Får du inte nog av Pharrell Williams? Tur då att du kan lyssna på hans album redan nu på Spotify, trots att det inte släpps förrän nästa vecka!

vrsuflvxpgbd6lvqlpga

Världsartisten Pharrell Williams släpper nya albumet G  I  R L den 3 mars, men redan idag finns det tillgängligt på Spotify. Bland låtarna hittar vi Oscarsnominerade singeln “Happy” från filmen “Dumma Mej 2”. Lyssna på den och allt annat nytt material direkt här i Spotify!

– När Columbia Records gav mig möjlighet att göra ett album kom jag att tänka på tre saker. Ett: Den överväldigande äran att de var intresserade av att samarbeta med mig på det album som jag alltid drömt om att göra. Två: Skivan skulle vara festlig och angelägen. Tre: Jag visste direkt att den skulle heta G I R L. Jag hoppas att ni gillar den, säger Pharrell i ett pressmeddelande. 

I januari vann Pharrell Williams inte mindre än fyra priser på Grammy Awards, bland annat för Årets Producent, Årets album för Daft Punks Random Access Memories plus både Årets låt och Årets Pop Duo för Daft Punks “Get Lucky”. Det återstår att se om han kan plocka hem några fler nästa år för G I R L!