Lyssna på Ke$ha’s nya album Warrior före alla andra på Spotify!

X Factor-aktuella Ke$ha är som bekant superstjärnan med extra allt och nu är hon tillbaka! Nya albumet ”Warrior” är uppföljaren till guldbelönade ”Animal” som bl a innehöll superhiten ”TiK ToK”

Ke$ha har förutom en rad egenskrivna låtar på ”Warrior” även samarbetat med Patrick Carney från Black Keys, Nate Ruess från Fun, Iggy Pop, Wayne Coyne från The Flaming Lips och Ben Folds. För att nämna ett par av de världsproducenter som samlas på albumet hittar vi namn som Max Martin, Dr. Luke, Benny Blanco och will.i.am.

Albumet släpps den 30 November, men redan nu kan du lyssna på albumet före alla andra exklusivt på Spotify!

“I am so excited to finally share WARRIOR with all of my amazing ANIMALS. I’ve been working for a year on this new record and have collaborated with some of my idols. This process has been long and intense and I couldn’t be more stoked to share this music. I hope with WARRIOR my fans get to know me in a much more raw and vulnerable way.”