Vinn biljetter till Lionel Richie

Med fler än 100 miljoner sålda album och en imponerande repertoar av hits är Lionel Richie en levande legend. I samband med lanseringen av hans senaste album Tuskegee gör han i höst sin första Europaturné sedan 2009 och gör under denna ett stopp i Stockholm och Malmö.

Två lyckliga vinnare får ta med sig en vän och uppleva Lionel Richie live – antingen i Ericsson Globe (16/10) eller Malmö Arena (17/10). Vilken är din favoritlåt med Lionel Richie?

Klicka här för att tävla.

Lionel Richies fantastiska livespelningar lämnar sällan någon oberörd. Han levererar hits från sin 30-åriga karriär – allt från Commodores, via 80-talets ballader till senaste tidens popigare låtar. Lyssna igenom hans fantastiska låtskatt här:

Konsertinfo och biljettförsäljning – klicka här!