Vinn en exklusiv träff med Justin Bieber och VIP-biljetter till konsert i Oslo

Vill du träffa Justin Bieber när han besöker Oslo den 30:e maj? Nu har du chansen att träffa världsstjärnan. Genom att svara på frågan nedan är du med och tävlar. En lycklig vinnare kommer att få två exklusiva VIP-biljetter till konserten och en träff med Justin Bieber. Flyg och hotell ingår även i priset.

För att delta i tävlingen måste du vara över 13 år och bosatt i Sverige. Är du under 18 år behöver du även ha målsmans godkännande för att delta. Målsman måste även följa med på resan om du är mellan 13 till 17 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Fullständiga tävlingsregler hittar du här.

Lyssna mer på Justin Bieber i Spotify.

Tävlingen

Motivera i ett mail följande: Varför just du ska få träffa Justin Bieber?

Maila ditt svar till: contest@spotify.com. Vinnaren meddelas inom ett dygn efter det att tävlingen är avslutad.

Tävlingen avslutas den 24 maj, 2012 klockan 12.00.