Nu blir Spotify ännu bättre

Vi har en nyhet för alla svenska Spotify Free-användare. Från och med idag kan ni som varit gratisanvändare i över sex månader spela era favoritlåtar så många gånger ni vill, upp till tio timmar i månaden.

Nu finns det alltså ingen begränsning på hur många gånger en låt kan spelas utan det är bara att fortsätta lyssna på musiken så många gånger man vill. Över 16 miljoner låtar, när som helst, helt gratis.

Nya användare, som haft tillgång till Spotify Free mindre än sex månader, kommer inte att påverkas alls. Dessa användare kan fortsätta att lyssna på vad de vill, hur många gånger de vill.

För de användare som varit med oss längre än sex månader, erbjuder vi fortfarande tio timmar av gratis musik varje månad. Alla låtar som tidigare spelats över fem gånger, kommer nu att finnas tillgängliga igen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda världens bästa musiktjänst. Än en gång, tack för att ni lyssnar.