Telia Live Sessions presenterar Salem Al Fakir

Nu finns ”Salem Al Fakir – Live Sessions på Berns 2010” tillgängligt för Spotify Premium användare.

Nya Telia Live Sessions är ett samarbete mellan Telia och Spotify som kommer att fortsätta under 2011 med en rad olika live-upptagningar från artister. Det kommer att ge Spotify användare tillgång till exklusiv musik och en möjlighet att återuppleva konserter med favoritartisterna.

“Telia och Salem Al Fakir har sedan länge ett samarbete, så det kändes naturligt att börja med att ge Salem-fans en tidig julklapp,” säger Lars Roth på Telia.

Konserten kommer att göras tillgänglig för alla Spotify användare i Sverige, Finland och Norge den tredje januari. Telia Live Sessions kan man även se kostnadsfritt i Telias digital-tv via Videobutiken.

“Så otroligt kul att få ha spelat in och visa upp en live-spelning. Just att spela live är något som ligger väldigt nära hjärtat. Att det dessutom blir som en julklapp är ju extra skoj,” säger Salem Al Fakir.

Salem Al Fakir – Live Session: Salem Al Fakir på Berns 2010 powered by Telia

God Jul och Gott Nytt År! 🙂

Comments

  1. Jag tycker detta är ett jättebra initiativ med tanke på den nya tekniken men jag hoppas att detta inte blev som med musikvideon tidigare i år, en reklamjippo för free användare och visning på bloggen för premium. Min förhoppning är att de kommer med ned något nytt som körs direkt från Spotify, inte något flash-liknande reklamsörja.

  2. Jag vet inte vart jag ska skriva, så det blir här! Jag vet inte vem som gör allt och så, antagligen någon i nåt helt annat land, men kan ingen framföra att nåt sorts kategori-aktigt hade varit bra på spotify? Jag tänker att man kan stoppa in sina listor i olika kategorier, kanske är rätt onödigt tänker vissa, men för mig som har ‘HUR MÅNGA LISTOR SOM HELST (och jag vill inte ta bort nån, för jag använder allihop) hade det varit bra att man kunde dela upp de i kategorier, tex “Här har jag alla listor som jag tagit av andra kompisar” och “här har jag listorna med bara enskilda artister” osv. Eller? Bara ett förslag!

  3. Grymt initiativ! Men varför överhuvudtaget släppa såna här saker för Free-användare? Lär Free-användare att det lönar sig att ha Premium. Är det här 2005 eller???

    och till lineaa: skapa mappar enligt dina önskemål.

  4. Vilken bluff! Jag vill ha bild också. Annars försvinner ju hela grejen med saken. Ni skriver som det vore en musikvideo fast det bara är en vanlig skiva. Det här inte något nytt, sök på live session och detta är ingenting skillnad mellan den andra.

  5. Skriver man “Det kommer att ge Spotify användare tillgång till exklusiv musik och en möjlighet att återuppleva konserter med favoritartisterna.” så förväntar man sig att kunna uppleva detta grafiskt.