Telia Live Sessions presenterar Salem Al Fakir

Nu finns ”Salem Al Fakir – Live Sessions på Berns 2010” tillgängligt för Spotify Premium användare.

Nya Telia Live Sessions är ett samarbete mellan Telia och Spotify som kommer att fortsätta under 2011 med en rad olika live-upptagningar från artister. Det kommer att ge Spotify användare tillgång till exklusiv musik och en möjlighet att återuppleva konserter med favoritartisterna.

“Telia och Salem Al Fakir har sedan länge ett samarbete, så det kändes naturligt att börja med att ge Salem-fans en tidig julklapp,” säger Lars Roth på Telia.

Konserten kommer att göras tillgänglig för alla Spotify användare i Sverige, Finland och Norge den tredje januari. Telia Live Sessions kan man även se kostnadsfritt i Telias digital-tv via Videobutiken.

“Så otroligt kul att få ha spelat in och visa upp en live-spelning. Just att spela live är något som ligger väldigt nära hjärtat. Att det dessutom blir som en julklapp är ju extra skoj,” säger Salem Al Fakir.

Salem Al Fakir – Live Session: Salem Al Fakir på Berns 2010 powered by Telia

God Jul och Gott Nytt År! :)