Spotify Premium Sweden, Happyland

amandajenssen.gif

Swedish singer Amada Jenssen is set to release her new album later this month, check out the first single, Happyland.

Next Tuesday, October 20th at 21.00, she’ll be performing a mini-gig in a secret location in Stockholm and we have 20 pairs of tickets to give away to Spotify Premium subscribers in Sweden.

If you want to go leave a comment on the blog and let us know why you want to go. The winners will be notified on Tuesday and will get an email with directions to the secret location.

Comments

 1. Den här kvinnan har förhäxat mig med sin röst sen hon slog igenom. Att döma av hur det ser ut på TV har hon en fantastisk intensitet live – en upplevelse mitt liv skulle bli ljusare av i höstmörkret på tisdag.

 2. Jag skulle gärna gå och lyssna på henne. Har lyssnat på hennes låtar.. sedan jag flytta till stockolm för att studera, så valde jag att ge bort min tv. Spotify, har blivit en komplement, när jag pluggar hemma & så kan jag njuta av god musik. Amanda Jenssen är frisk fläkt att lyssna på.

 3. I’m doing my absolute best to not hear one second of any of your ads. I hope whoever is paying you for them reads this. I’m not doing it because I want to cheat and just get the free music, I’m doing it because you’re SERIOUSLY overdoing it. If I want to listen to commercial radio, I’ll do just that. They all broadcast live on the net. If I want to listen to my own music, I’ll put up with decent meaningful advertisement, no more than ONE every ten songs at least. Why you think you can have us listen to TWO, one after the other, is way beyond me.
  Just be sure we don’t. I also promise I’ll never ever listen to any track by bass hunter, and that’s only because it makes my skin crawl whenever I hear his voice on those ads. Get in shape Spotify, or you’ll just be another one of those cool services that never quite made it, and nobody remembers.

 4. The reason I replied to this post is because I live in Sweden, I’m hoping that maybe elsewhere in the world your users get better treatment. [ You might want to give people the option to edit their own post for a while after writing it, otherwise, this happens]

 5. Som stolt och lyckligt drabbad av Morbus Amandophilus Chronicum sedan två år tillbaka tillför Amanda Jenssen färg, glädje och äventyr till mitt liv. Det har varit en lång väntan sedan fjolårets höstturné tog slut och nu håller jag alla tummar och tår för en underbar överraskning i morgon.

 6. Jag skulle bli jätteglad för två biljetter till mig och min flickvän, som är ett stort Amandafan och öppnat mina ögon och öron för denna underbara artist. Vi har sett fram emot att gå och se henne live tillsammans.

 7. Premium konto = blå bakgrund.
  För att ansöka om dom där 20 biljetterna krävs blå bakgrund… 😛

 8. I’ve heard people talk about the fabolous Amanda, but I don’t know??? I need to hear it with my own ears before I can make a comment… So let me in tomorrow!!!

 9. Hej,
  Jag vill gå för att jag älskar Amanda och jag skulle tagit min bästa vän som behöver lite peppning nu i höstmörkret – vem passar då bättre än Amanda “sunshie” Jensen?

  Tack på förhand!

 10. Väldigt smart att säga till samma dag som spelningen är. Hade inte en chans att kunna ta mig till Stockholm på så kort varsel.
  Däremot måste jag tacka för att ni valde mig, även fast jag inte lyckades se spelningen.