Spotify Premium now available at Pressbyrån and 7-Eleven

7elevenlogo.pngpressbyran.png

Starting today you’ll be able to purchase Spotify Premium months in over 500 Pressbyrån and 7-Eleven stores in Sweden. You can purchase either one, three, six or twelve months of Spotify Premium directly from the store counter, just like you would top-up a mobile or buy a train ticket.

You’ll receive a receipt that contains a code. Log into the Spotify website and enter that code on the premium purchase page and your account will be immediately upgraded so that you can start enjoying the benefits of a premium subscription.

Having in-store purchases is the first of many new payment options we plan to role out in the near future to make it as convenient as possible for you to subscribe to Spotify.

Note: A 5 SEK service charge will be added to the price.

Comments

 1. Pressbyrån kan ju inget?! Dom viste inte om något Spotify. Ni kan ju skicka ut koderna eller vad dom ska trycka på kassan för att kunderna ska få köpt det eller så är det pressbyrån som gör ett dårligt jobb men jag tycker ni ska kolla upp det!

 2. Var också på pressbyrån i Växjö men dom visste inte vad jag snackade om. Lite pinsamt. xD

 3. Anna heter jag och jobbar som produktchef för Pressbyrån och 7-Eleven. Jag har varit med och lanserat försäljningen av Spotify premiumkoderna på dessa kedjor.

  Pressbyrån & 7-Eleven säljer idag en stort utbud av olika tjänster och värdeladdningar genom sitt kassasystem och vid nylanseringar kan det vara en utmaning att på kort tid nå ut med information till alla de ca 1 500 anställda som jobbar i våra butiker. Detta brukar vara ett övergående problem.

  Om du, beklagligt nog, blir nekad att köpa koden så be kassapersonalen gå in i butikens kassa under Plusmenyn-Kontantkoder Internet-Spotify där applikationen ligger. Du får även gärna kontakta mig på anna.islander@reitanservicehandel.se så säkerställer jag att butiken du besökt påminns om att våra butiker säljer koden.

  Tveka inte heller att höra av dig om du har andra frågor runt försäljningen av produkten i våra butiker!

 4. I checked the UI for redeeming premium codes bought at Pressbyrån at: http://127.0.0.1/gift-card/. There, it seems as if you have to enter credit card information even if you have a premium code. This is, in my opinion, incredibly stupid. One of the reasons for buying premium codes at Pressbyrån is not having to enter credit card information online. The premium fee has already been paid cash at Pressbyrån, so there should be absolutely no need for credit card information when you redeem the code.

  Can anyone who has used the premium code at Pressbyrån service confirm this? Do you need to enter credit card information to redeem a premium code?

 5. I got one for my friend who was “home” in Sweden for his birthday, he lives is England usually. Personally I have the monthly subscription and bought an iPod Touch a few days ago to enjoy Spotify EVERYWHERE!

 6. När jag var på Pressbyrå-butiken här i Piteå och frågade: Har ni Spotify Premium?
  Då svarade dom: Har aldrig hört talas om det!
  Nu fick min kompis vara utan Spotify Premium när han fyllde år…

 7. Fyfan åkte buss i 2 timmar för att komma till en pressbyrå och så funkade det inte fy fan vad drygt !!!!!!!!

 8. Why Pressbyrån? Seriously, we have like 4 or 3 pressbyrå’s here in the north Sweden. Fix it so u can buy it at Coop Forum/Konsum. It would be much easier. Travel 13 miles for spotify premium… huh wont think so.

 9. And when does paypal for sweden come, i have like 24 miles to nearest pressbyrån and seveneleven we should not even talk about how far away one of those are…

 10. Har ni höjt priset på premium? kostade 99 förra månaden men nu gick det på 104?

 11. 44 kr månaden vore mer rimligt! Tänk om man har detta livet ut, blir sjuukt mkt pengar de drar in. 44 kr, sänk priset!

 12. Jag tänkte köpa ett sådant här presentkort då. Men kräver dte att man använder premiumkoden på ett redan befintligt spotifyaccount eller får man en account så att säga med i kortet? och vad händer när månaden tagit slut? Går det tillbaka till free-versionen helt enkelt om man använt den på ett befintligt konto? och om det är så att man får ett nytt account, försvinner det sen? Får man dom där två invitesen/månaden trots att amn köpt premiumet på pressbyrån? lite dåligt med information tycker jag allt. men annars bästbästbäst, finns inga ord helt enkelt!

 13. Hi.

  @stockholmskyss: What you purchase is a Premium code. That Premium code is then entered on the web page (click ‘Buy Premium’ and then select ‘Premium code’).

  @fronix: PayPal is available in Sweden at this time.

  @alderath: When you enter a valid code, the payment method details are greyed out and the step to enter your credit card details is skipped.

  @boogievan: The Premium codes you purchase in the stores can be used for any account.

 14. littke tack ,men kände tt kag inte riktigt fick svar på allt där asså 😉 så om vi säger att jag skriver in den koden på mitt befintliga account, blir det free-versionen då igen efter låt oss säga en månad? eller kan jag klicka i att jag inte har något account och få ett nytt? vad händer med det accountet efter en månad då, då jag inte har för avsikt att förlänga premiumabbonemanget? tacksam för svar, fars dag på söndag, passande present tänkte jag, men vill inte gärna paja något;)

 15. @stockholmskyss: A code can be redeemed on an existing account or on a new one. In either case, the account goes back to Free after the period is over and it is not deleted.

  Does that answer your question? 🙂

 16. jättebra, skönt att bara gå till närmaste pressbyrå och köpa spotify premium. 🙂