John Olav Nilsen & Gjengen deler sine konserter på Spotify

Abonner på gjengens konserter fra og med 12.oktober.

Loddefjord-bandet John Olav Nilsen & Gjengen har markert seg både som plateartister og et etterhvert solid liveband gjennom årene siden debuten i 2009. Den 28.september slapp de sitt tredjealbum og kritikerne har igjen latt seg sjarmere og imponere av den skranglete popmusikken fra vest. Femmere ble trillet fra både VG, Dagbladet, Aftenposten, Gaffa og Dagsavisen, for å nevne noen.

For å understreke hvor viktig live-delen er, kjører bandet en kampanje hvor fans dagen etter konsert vil få konsertene i form av spillelister. Setlisten legges rett ut på nett dagen etter hvert show, så man enten kan gjenoppleve konserten – eller sende den til noen som ikke var der. Setlisten varierer ofte fra show til show, da bandet etterhvert har en solid katalog å velge fra, og det hender publikum selv får velge låter mot slutten av kvelden.

Inne på John Olav Nilsen & Gjengens profil i Spotify kan også alle brukere svare på et spørsmål for å være med i trekningen av konsertbilletter til valgfri by på turnéen som starter 11.oktober.

Gå direkte til konkurransen her: http://www.emi.no/jong/