Philter, eksklusiv konkurranse på Spotify, del og vinn.

Del Philter med så mange du kan og vær med i konkurransen om å vinne signerte prints av coverne til Philter. Coverne er tegnet av Jeff Delgado (South Park) og er signerte av Jeff og Philter.

Konkurransen er enkel, den som deler med flest, vinner.

Philter oppnådde formidabel suksess med sitt debutalbum Beautiful Lies og singlen Revolver, med millioner av streams og downloads. I Norge er han NRK`s definitive konge på Urørt med 956 000 lyttinger og downloads. I tillegg til dette har musikken hans blitt brukt i et utall TV serier, alt fra dokumentaren om H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit (vist på NRK) til fjellklatring på Snøhetta.

Revolver som var den første singelen fra debuten, er nå plukket opp av ingen ringere enn Tim Berglund og Ash, bedre kjent som Aviici. De har fått lov til å bruke vokalen og melodien til å lage sin helt egen versjon av singelen, som er planlagt utgitt i 2013. Magnus Gangstad som er mannen som skjuler seg bak kanindrakten og navnet Philter (må ikke forveksles med den Tyske trance artisten med samme navn) er et formidabelt talent som vi er helt sikre på kommer til å slå stort igjennom i løpet av 2013. Nå er han endelig klar med oppfølgeren som har fått tittelen ”The Blossom Chronicles”, som du nå kan høre eksklusivt på Spoitfy.

Konkurransevilkår.