Sondre Lerche Konkurranse

I forbindelse med Sondre Lerches nye Live-album arrangerer vi en konkurranse i oktober, der du kan få muligheten til å vinne et møte med Sondre. Du får også komme på en eksklusiv konsert på Spotify-kontoret i Oslo den 24.oktober!

Lag en spilleliste i Spotify med de 5 Sondre Lerche sangene du liker best, og del den på konkurranseprofilen i Spotify: sondre_lerche_competition. Skriv også en liten tekst om hvorfor akkurat du burde får møte Sondre, og se han spille på Spotify-kontoret. Vinneren av konkurransen er den som får flest subscribers på sin liste innen fredag 19. oktober, så del listen med alle venner og bekjente! Blir det veldig jevnt vil vi også se på motivasjonsteksten.

Fremgangsmåte: Legg “Sondre Lerche Konkurranse” til som venn i Spotify. Lag spillelisten, og del den med denne profilen. Når du deler spillelisten får du også valget om å skrive en beskjed. Der kan du skrive din motivasjonstekst. Del så spillelisten med venner og bekjente og få dem til å bli subscribers av din liste.

Lykke til!

Konkurransevilkår