Hør A-Lees nye album ”Forever Lost” før alle andre – og få utgitt din egen A-Lee-remix!

Du har garantert hørt ham. 23 år gamle Ali Pirzad-Amoli, blant folk flest bedre kjent som A-Lee, har på tross av sin unge alder rukket å bli et lysende navn på pophimmelen, og en velkjent gjenganger på radio og TV. Med en lang rekke hits på samvittigheten er A-Lee allerede en erfaren artist, som samtidig har en stor framtid foran seg. 5. oktober slipper han sitt andre soloalbum “Forever Lost”, og allerede nå kan du høre det på Spotify.

Med seg på laget har A-Lee vokalistene Elisabeth Carew, Aleksander With og Marcus Only. Men også du kan bidra! I remixkonkurransen vår kan du nemlig selv lage din egen versjon av en A-Lee-låt, og vinne både utgivelse av låta på Spotify og 2000 kroner. Les mer om konkurransen her.