NetCom & Chess samarbeider med Spotify!

I dag er vi glade for å presentere et eksklusivt samarbeid.

Med Spotify blir NetCom og Chess to av Norges største platebutikker. Samarbeidet betyr at norske musikkfans som tegner et abonnement med NetCom eller Chess, får tilgang til en hel verden av musikk, når som helst og hvor som helst – på mobilen, surfebrettet eller pc’en.

For NetCom inkluderes Spotify Premium i fastprisabonnementene Medium+ og Large+, samt abonnementet XL. For mer informasjon om samarbeidet mellom NetCom og Spotify kan du klikke her.

Chess-kunder som velger abonnementet ChessPlay får også Spotify Premium inkludert. Også kunder som har Fri Surf knyttet til abonnementet SjakkMatt får Spotify Premium inkludert i abonnementet. For mer informasjon om samarbeidet mellom Chess og Spotify kan du klikke her.