Nå har du sjansen til å møte LidoLido og Gabrielle og få Spotify Unlimited!

Nå på fredag har du sjansen til å møte og mingle med de stigende stjernene LidoLido og Gabrielle. Fra klokken 2 står de på Narvesen Continental i Oslo, og sammen med Spotify gir de bort Unlimited-kontoer til de første 50 besøkende som klarer å svare på en av spørsmålene nedenfor. (Du svarer i butikken):

Hva er Gabrielles fulle navn ?
Hva heter Dj’n som LidoLido jobber mye med?

Mellom klokken 14-15 på fredag vil du finne Spotify, Gabrielle og LidoLido på Narvesen, Stortingsgata 6 i Oslo. Husk at det er bare de første 50 besøkende som får møte LidoLido, Gabrielle og få Spotify Unlimited. Førstemann til mølla!
Ser deg der!

PS. Etter fredag, er det også mulig å kjøpe Spotify Unlimited i alle Narvesen og 7-Eleven butikker over hele Norge.