Lars Winnerbäck exclusive DVD preview for Spotify listeners

On the 8th of July at Stångbro in Linköping, Lars Winnerbäck will kick off his 2010 summer tour and he’ll also be releasing a new DVD containing video from one of his shows at Hovet in December 2009. Today, Spotify listeners can watch exclusive outtakes from the DVD.

For his tour Lasse has invited Melissa Horn, Laleh, Dundertåget, Ane Brun, Sophie Zelmani and
Love Antell to perform on one of his two stages. For more information about the summertour and to see which artist that will perform at each show go to www.winnerbäck.se
Comments

  1. Sjukt att stå och skrika, jag vill dansa till musiken.
    Och det liknar gamla bondänger,,NEJ-NEJ-NEJ för mej

  2. Kunde man bara se det en dag? Är det borta nu? Eller göra jag något fel? Ser bara en vit ruta…

  3. Lasse, en underbar artist som nästan är lika bra Spotify som live men bara nästan

  4. Synd at den ikke var til salg da han var i Langesund i Norge. Jeg er faktisk veldig skuffet over at DVD’en ikke solgtes da. j/&%¤%¤%¤vlig skuffet. Jeg hadde sett frem til å oppleve turneen fra 2009. Versjonene var mye bedre enn de i 2010, og han hadde droppet store låter fra 2009-turneen på 2010-turneen. Jeg er skuffet og forbanna rett og slett. Konserten i Norge var tidlig i turneen, og så var DVD’en ikke å få tak i. Dårlig planlegging og dårlig mot publikumet.