Ze zijn er: de allereerste draadloze luidsprekers en audio-videoreceivers met netwerktoegang waarin Spotify Connect is geïntegreerd.

Pioneer

Met Spotify Connect beloofden we je een betere manier om thuis naar muziek te luisteren. Die belofte wordt nu werkelijkheid. Want de laatste firmware-upgrade van Pioneer biedt standaard ondersteuning voor Spotify Connect. De upgrade is beschikbaar op Pioneer‘s jongste serie draadloze SMA-luidsprekers en audio-videoreceivers met netwerktoegang. Dit zijn de eerste in de detailhandel verkrijgbare home audio-producten waarin Spotify is geïntegreerd.

Start de nieuwste Spotify-app op je mobiele apparaat en stream in een handomdraai muziek via je Pioneer-receiver en -luidsprekers, waar deze zich ook bevinden. Al je favoriete Spotify-functies staan voor je klaar om er een fantastische luisterervaring van te maken.

Meer informatie over Pioneer‘s producten en de firmware-upgrade vind je op www.pioneer.eu/spotify.

Spotify Connect is een Premium-functie.