Luister CAZZETTE’s “eject.” exclusief op Spotify

Met veel enthousiasme willen we je laten weten dat het populaire Zweedse DJ-duo CAZZETTE hun debuutalbum “eject.” exclusief op Spotify uitbrengt!

Het talentvolle dubhouse-koppel, bestaand uit Sebastian Furrer en Alexander Björklund, gaat “eject.” in drie delen releasen via een unieke Spotify app.

Klik hier voor de app, en onthoud de data voor elke nieuwe release:
• Deel 1: 13 november
• Deel 2: 11 december
• Deel 3: 22 januari 2013

Naast de drie delen van “eject.” vind je in de app ook alles over CAZZETTE, inclusief de favoriete clubmuziek en remixen van het tweetal, en hun meest recente videoclips, wedstrijden, tourdata, tweets en posts.

Onder management van At Night (het team achter Avicii’s bliksemcarrière) rees de ster van CAZZETTE in 2011 snel dankzij officiële remixen van nummers van Avicii en Swedish House Mafia. Al gauw stonden ze op de hoofdpodia van festivals als Ultra, Tomorrowland, Creamfields en Beyond Wonderland. En nu, met de unieke, exclusieve Spotify-release van hun album “eject.” ziet het ernaar uit dat CAZZETTE de volgende grote dance-hype gaat worden.

Trakteer je oren nu op een portie CAZZETTE!

Comments

  1. […] ship the physical discs to retailers, or make singles available to radio stations. Smaller artists have already gone Spotify-first; it’s only a matter of time before one of the larger artists does […]