KPN Mobiel en XS4ALL klanten beluisteren hun favoriete muziek nu met Spotify

Deze week is de actie ‘gratis Spotify Premium’ bij XS4ALL en KPN Mobiel van start gegaan. Met deze online muziekdienst hebben XS4ALL en KPN Mobiel klanten toegang tot meer dan 18 miljoen nummers op hun laptop, tablet en smartphone. Een wereld vol muziek binnen handbereik, altijd en overal toegang tot je favoriete muziek! Daarnaast kun je met Spotify Premium al je Spotify afspeellijsten synchroniseren op je smartphone en deze heel handig afspelen in de ‘Offline Modus’, zonder internetverbinding dus.

XS4ALL klanten krijgen een jaar lang gratis Spotify Premium bij een Lite, Basic of Glas 100 abonnement, KPN Mobiel klanten krijgen de eerste drie maanden Spotify Premium gratis bij een datalimiet van 500 Mb.

Lees meer over de XS4ALL ‘een jaar lang gratis Spotify Premium’ actie op..

Lees meer over de KPN Mobiel ‘3 maanden gratis Spotify Premium’ actie op.