Internationale DJ’s geven Spotify pre-party

DJs Ingrosso and Alsesso throw first ever Spotify house party

…en iedereen is uitgenodigd! Het feest begint op 1 juni om 20:00

Twee van de populairste DJ’s van het moment, Sebastian Ingrosso van Swedish House Mafia en Alesso nodigen hun fans uit voor een exclusieve pre-party.

In de Soundrop app op Spotify gaan de DJ’s hun favoriete platen ‘live’ draaien, inclusief de hitsingle “Calling (Lose My Mind)”. Fans kunnen tijdens de set stemmen op de volgende plaat die ze willen horen. Terwijl het feest in de Soundrop app in volle gang is, zullen de twee DJ’s ook gaan chatten met hun fans.Het feest vindt plaats op 1 juni om 20:00. Alle Europese fans kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op het event op Facebook, waar ze op de hoogte kunnen blijven van alle feestplannen.

Meld je aan op onze Facebook pagina.