Win een Onkyo TX-NR515 netwerkreceiver

TX-NR515

Onze vrienden van Onkyo geven TX-NR515 netwerkreceivers weg. Wil je er een winnen? Lees dan verder.

De TX-NR515 receiver voldoet aan alle eisen die je maar kan stellen aan een thuisbioscoop. De versterker levert een kamerbreed geluid via 7.2 kanalen met Dolby® Pro Logic® IIz-uitbreiding. Hij heeft acht HDMI®-ingangen, en de HDMI Mobile High-Definition Link op het frontpaneel geeft 1080p smartphone-inhoud weer; plus twee HDMI-uitgangen voor je tv en filmprojector.

Wil je muziek? Je kan de TX-NR515 met zijn 7.2 kanalen en Dolby/DTS HD audiodecoding gebruiken als de hoogwaardige basis voor je thuisbioscoop, en hem bedienen via je iPod Touch, iPhone of Android-telefoon. Aangesloten op je thuisnetwerk kun je alle muziek van je pc erop afspelen, en met zijn volledige integratie van Spotify vormt hij het ideale verlengstuk voor je Premium-abonnement!

Klik hier om verder te gaan