Spotify Premium Sweden, exclusive Mika concert

mikaprerelease.jpg

This month we’ve done a meet & greet and a pre-release with Mika. Now we’re offering Spotify Premium subscribers in Sweden the chance to see him live in concert. This is an invite-only event and the only show he’s doing in the Nordics this year, so don’t miss out!

The concert is this Thursday, October 1st, at Berns 2.35:1 in Stockholm and we have 30 pairs of tickets to hand out. For a chance to go to this exclusive show leave a comment on the blog and let us know why you want to go, we’ll notify winners on Wednesday.

Comments

 1. Min halvtrista torsdag skulle bli grymt skön om jag fick bjuda med min tjej på MIKA !!

  PLEASE ! =)

 2. I would like to go, well, beacuse it would be the best thing happened to me for some time.

 3. MIKAFY me a ticket to the concert!
  It would make me really happy and I promise to preach the Spotify to everyone I meet.

 4. Jag är den svenska representanten för MFC, Mikas officiella fan club! Har rest runt i Europa i flera år och varit på många av hans konserter, det vore helt underbart att få se honom på sin egen bakgård också.
  Men jag måste väl bekänna att jag var på Berns april 2007 när han debuterade i vårt land!

 5. I love Mika men i mars då han kommer hit kommer jag att vara höggravid å ej kunna se honom…därför skulle jag bli överlycklig om jag fick se honom nu istället!!

 6. Då jag nu sitter och skriver en dödens tråkig hemtenta så är MIKAS nya album det som håller mig igång. Att få se honom live har varit en dröm sen han släppte grace kelly. Blev förälskad på en gång. Skulle vilja bjuda min klasskompis på konsert med honom för att vi båda förtjänar det så jäkla duktiga som vi är på att plugga. Kram Emelie aka Mandiros

 7. Jag fyller år, vore en perfekt present från min favorit leverantör av musik.
  Tack för en fantastisk tjänst !

 8. Jag skulle vilja så himla mycket att få gå och kolla på han! Mika är min största idol, och när han var här i stockholm 2007 hade jag inte råd&och jag fick inte gå för mina föräldrar. Men nu får jag det och det är min dröm att få träffa han. Det skulle verkligen vara en dröm som gick i uppfyllse, jag vill dethär så mycket.och jag skulle blir sååå himla glad.

 9. Skulle vara grymt och se honom live. Det enda som är grymmare är nog spotify faktiskt.

 10. Hello there 🙂 Mika is a great artist and if whould win 1-2 tickets i whould give them to my sister cause she whould probarly go crazy about it :). I Have shared spotify to my entire family and reletives and im sure alot of them will buy premium when i tell them i won tickets to Mika 🙂 <3<3<3 Spotify keep up the good work.