”En Varm Nats Kølige Luft” – eksklusivt hos Spotify

På mandag udkommer Panamahs nye album ”En Varm Nats Kølige Luft”, der bl.a. indeholder de tre store hits ”DJ Blues”, ”Børn Af Natten” og ”Små Stød”. Men allerede fra i dag kan du helt eksklusivt streame albummet hos Spotify.

Panamah_cover1500x1500

Panamah består af dj og producer Anders Christensen, guitarist Peter Lützen samt sangerinden Amalie Stender, hvis markante og smukke vokal giver de elektroniske kompositioner både styrke og ømhed. Tilsammen finder trioen frem til en særlig fin lyd, der det sidste år både har når publikums hjerter og dansesko.

 Panamah har været fast inventar på landets hitlister med de tre stærke hitsingler, og optrådte tidligere på året til Zulu Awards, hvor de samtig tog prisen som Årets Nye Navn med hjem. Albummet ”En Varm Nats Kølige Luft” indeholder masser af Panamahs signatur-lyd, og dyrker det sarte og sensuelle blandet med et tungt beat og akustisk guitar.