Begin nu met volgen!

We zijn druk bezig geweest met het doorvoeren van de nieuwe functies die we in december hebben aangekondigd. Vanaf vandaag brengen we artiesten en fans dichter bij elkaar dan ooit. Het is tijd om te gaan volgen!

Nu kun je iedereen volgen op Spotify, en via hen geweldige muziek ontdekken: de nummers waar vrienden en artiesten op dit moment naar luisteren en de favoriete muziek van de trendsetters in je leven.

Wil je Obama’s afspeellijst horen als hij zich voorbereidt op een grote toespraak? Of weten waar David Guetta deze week naar luistert? Dat kan nu.

Bereik meer volgers

Deel je soundtrack met de wereld, en mensen zullen jou ook gaan volgen. Post je afspeellijsten op je sociale netwerkpagina’s en doe mee met de ontdekkingsrevolutie.

Wat is er veranderd?

• Volgers in plaats van abonnees: we zijn geswitcht van “abonnees” naar “volgers”. Volg mensen met een interessante muzieksmaak, afspeellijsten die je goed vindt en artiesten die je geniale luistertips geven.

• Een beter samengestelde activiteitenfeed: je ziet alleen de activiteiten van de mensen die je volgt op Spotify en van aanbevolen mensen die je misschien wel wilt volgen.

• Een handigere Volgen-pagina: we zijn continu op zoek naar interessante mensen op Spotify–van sterproducers tot lokale hiphophelden–en stellen ze vervolgens voor aan luisteraars. Om dit allemaal wat logischer te maken hebben we de “Personen”-pagina veranderd in een “Volgen”-pagina.

• Een persoonlijkere profielpagina: hier zie je wat je de laatste tijd hebt geluisterd, wat je hebt gedeeld, nieuwe afspeellijsten en al je eigen volgers.

• Betere artiestenpagina’s: bekijk de activiteiten van al je favoriete artiesten op Spotify–nummers die ze delen, afspeellijsten die ze maken en hun eigen muziek.

• Meldingen van nieuwe releases: elke keer dat een artiest die je volgt nieuwe muziek uitbrengt krijg je een melding. Zo mis je nooit meer een nieuwe release van je favorieten.

Je krijgt automatisch een melding wanneer er een update voor je klaar staat. Maar je kan ook zelf naar onze Download-pagina gaan voor de nieuwste versie.

Veel plezier met volgen!

Comments