iOS 0.6.0

Nieuw in versie 0.6.0:

  • Nieuw: een prachtige nieuwe interface, met een nieuwe zijbalk om door de app te navigeren. Bekijk de zijbalk door van links naar rechts te vegen, of door de ≣ knop in te drukken, linksboven in de app.
  • Nieuw: een balk met het huidige nummer. Je ziet altijd onderaan in Spotify waar je naar luistert. Veeg over de balk om van nummer te wisselen. Tik of sleep om meer informatie over het huidige nummer te zien. Tik op de hoesafbeelding in de uitgebreide weergave om AirPlay te gebruiken, en om shuffle en herhalen aan of uit te zetten.
  • Nieuw: het nummermenu. Tik op de … knop bij elk nummer om het opnieuw ontworpen contextmenu te zien.
  • Opgelost: “Nummer alleen online beschikbaar” problemen. Deze melding verscheen soms na het opstarten, of als je even offline was geweest. Dat is nu verleden tijd.
  • Opgelost: het toegangsscherm laat nu altijd het juiste nummer zien.
  • Opgelost: shuffle wordt nu uitgeschakeld nadat je het bij een album of afspeellijst hebt gebruikt.