The BIG Live 2012

The BIG Live 2012 staat in teken van de samenwerking tussen Spotify en JIM! Van 28/10 tot en met 4/11 landt JIM met een heel circus in Oostende. Hier ontdek je welke artiesten je dan aan het werk kan zien. Neem zeker af en toe een kijkje, want het programma wordt nog aangevuld.

168 uur lang linken we 168 clips aan elkaar. JIM maakt een muzikale ketting die jij kan bepalen. Stuur bij http://jim.be/thebiglink een clip in en een reden waarom die gelinkt is aan de vorige. Zo maak je kans op een gratis Spotify Premium-account, waarmee je je favoriete muziek overal kan beluisteren, zonder reclame.

De VJs van JIM – Anke, Eline, Elisa, GaĆ«lle, Jelle Kevin, Niko, Sean en Vincent – kozen elke hun 15 favoriete nummers waar ze niet zonder kunnen tijdens The Big Live. Vind ze hier terug! Hieronder de top 15 van VJ Anke: