BASE-klanten – geniet van een wereld aan muziek met Spotify!

Met trots kondigen we aan dat mobiele klanten van BASE in België direct toegang kunnen krijgen tot een wereld aan muziek, en via hun smartphone, tablet of computer kunnen luisteren naar hun favoriete muziek, wanneer en waar ze willen.

Deze aanbieding geeft klanten van BASE vanaf vandaag al de voordelen van de complete Spotify Premium-ervaring, gratis bij geselecteerde mobiele abonnementen.

BASE Check introduceert het eerste tariefplan in België inclusief onbeperkte muziek met Spotify Premium. BASE postpaid zal Spotify Premium toevoegen aan de ‘Surf & Music’ pakketten, gecombineerd met mobiel internet. Spotify kan worden gebruikt via het internet, in de offline modus of met een wifi-verbinding.

Voor meer informatie over de exclusieve samenwerking, klik hier.