Luister nu naar The Van Jets’ nieuwe album “Halo” en hun exclusieve Spotify playlist

The Van Jets, die in 2004 het levenslicht zagen in Oostende, blijven één van de absolute toppers in België als het gaat over rockbands die zichzelf keer op keer heruitvinden.

Een evenwichtige mix van geweld en schoonheid, gitaarlijntjes en sterke songs, mannelijke en vrouwelijke elementen – dat alles maakt van The Van Jets één van onze favoriete bands.

Na twee erg goed onthaalde albums (Electric Soldiers en Cat Fit Fury), die allebei een lading hitsingles opleverden waaronder The Future (het meest gespeelde nummer op Stu Bru in 2010!) is de band nu terug met een meer dan waardige opvolger.

Bij de opnames van Halo zat Jeroen ‘The Subs’ Pessemier achter de knoppen als producer. De totaal nieuwe sound die uit die sessies, in de Motor Bass Studios van niemand minder dan Philippe Zdar’s (Cassius) naar voor kwam was minstens verrassend te noemen. En als je dan ook nog een de legendarische Tchad Blake (TheBlack Keys, The Dandy Warhols en Tom Waits) als mixer hebt, zit het wel snor!