Het nieuwe Killers-album komt eraan, en we hebben een exclusieve trailer voor je!

Vanaf dit moment heeft Spotify 24 uur een exclusieve première van het laatste deel van de trailervideo voor het nieuwe Killers-album Battle Born.

In de video, getiteld “Brandon, The Battle Born”, wordt prachtig in beeld gebracht hoe de bandleden hun reis naar de studio afleggen. Het is het slot van een vierdelige trailerserie waarmee fans een voorproefje krijgen van het nieuwe album vol muziek beïnvloed door de Nevada-roots van de band.

Bekijk de video en volg Brandon Flowers en de rest van de band over de rode vlakten van de woestijn en langs de schitterende lichten van Las Vegas naar de studio voor een prachtige uitvoering van hun nieuwe single “Runaways”.

Wil je meer? Over een paar weken komt Battle Born al uit, op 17 september! En in de tussentijd kun je hier genieten van “Runaways” of van de complete Killers-discografie in de Complete Collection App in Spotify.