Spotify geeft tickets weg voor [PIAS] Nites, luister naar de afspeellijst van Oskar & The Wolf en andere artiesten

Op 25 augustus organiseert het legendarische label [PIAS] een intiem eendaags muziekfestival dat een unieke setting biedt om zowel gevestigde als nieuwe, veelbelovende artiesten te ontdekken.

Een aantal van de artiesten hebben afspeellijsten gemaakt voor hun Spotify-fans, bekijk ze hier.

De zomereditie van [PIAS] Nites zal dit jaar plaatsvinden in het prachtige Openluchttheater Rivierenhof in Antwerpen, met optredens van Oskar & The Wolf, Lisa Hannigan, Andy Burrows en Josh T. Pearson. De volledige afspeellijst voor het evenement vind je hier.

Wil je deze unieke muzikale ervaring meemaken? Je maakt nu kans om tickets te winnen voor de show! We geven 30 kaarten weg aan 15 gelukkige winnaars. Het enige wat je hoeft te doen is ons te laten weten welk nummer van de afspeellijst je het leukst vindt. Antwoord op de opmerkingen hieronder.

Succes en heel veel luisterplezier!