Bekijk onze Red playlist hier en voeg zelf een song toe die je aan ‘Rood’ doet denken

De Rode Route.

Op 15 augustus spelen de Rode Duivels een vriendschappelijke match tegen de Nederlanders. De Rode Duivels dagen iedereen uit om de route van de Nederlanders, of beter, heel België, rood te kleuren. Denk aan rode vlaggen, rode ballonnen, roodgeverfde schapen … Hoe gekker, hoe liever. Om je op weg te helpen, geven we je enkele plaatsen waar het absoluut rood moet zien

Wat zijn de Duiveluitdagingen?
De Duiveluitdagingen zijn een directe dialoog tussen de Rode Duivels en hun supporters. Voor elke match dagen ze jullie uit met een nieuwe opdracht. Slagen jullie erin om de missie te volbrengen, dan doet ons nationaal elftal een tegenprestatie. Het doel? De beste supportersclub ter wereld worden en onze spelers keihard steunen in aanloop naar Brazilië 2014.

Bekijk onze Red playlist hier en voeg zelf een song toe die je aan ‘Rood’ doet denken: