Ontdek de nieuwe en verbeterde ShareMyPlaylist-apps

We zijn ontzettend blij met de nieuwe apps van onze vrienden van ShareMyPlaylists.com. Ze hebben hun iOS- en Spotify-apps geüpdate met geweldige nieuwe functies en een nieuw design.

Dit is er allemaal nieuw en beter aan de Spotify-app:

De “Recommended” functie scant je afspeelgeschiedenis en raadt afspeellijsten aan die zijn afgestemd op jouw smaak.

Met de supersnelle, door EchoNest aangedreven afspeellijstengenerator krijg je nog betere afspeellijsten, gebaseerd op je muzieksmaak. Voer een artiestennaam in, en in een oogwenk heb je een afspeellijst vol met vergelijkbare muzikanten.

Via het “Genres” onderdeel kun je de volledige afspeellijstencatalogus van ShareMyPlaylist doorzoeken, gesorteerd op genre, van alternatief tot wereldmuziek en alles er tussenin.

Onder “Featured” vind je de keuze van de redactie: hier worden de allerbeste SMP-afspeellijsten gepresenteerd. Je kan ook afspeellijsten rangschikken op “Most Played” (meest afgespeeld) of “Latest” (nieuwste).

Je afspeellijsten delen was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft alleen maar je creaties naar het “Publish a playlist” vak onderin de app te slepen, en voor je het weet heb je je afspeellijst toegevoegd aan onze bibliotheek.

Met de vernieuwde iOS-app van SMP kun je hun 90.000+ afspeellijsten op je iPhone of iPad filteren zoals je wil: op de keuze van de redactie, de nieuwste, de meest afgespeelde, of per genre.

Bovendien kun je in de app naar de afspeellijsten luisteren, of ze openen in Spotify en ze opslaan in je Spotify-account voor een eigen verzameling SMP-afspeellijsten.

Klik hier om de nieuwe SMP iOS-app te downloaden, en hier om de SMP Spotify-app te bekijken.