Nieuw op Spotify voor Windows en Mac OS: afspeellijstenradio, posten op Tumblr en invoegbare Afspeelknoppen

We hebben een paar nieuwe functies toegevoegd aan onze Windows en Mac OS-apps die we graag met iedereen willen delen. Spotify Versie 0.8.3 die vanaf vandaag zal worden uitgerold bevat de volgende updates:

    Luisteren naar radiozenders aan de hand van een afspeellijst of album: je kan bij al je albums of afspeellijsten klikken op “Radiozender voor deze afspeellijst beginnen” of “Radiozender voor dit album beginnen” om via Spotify Radio naar vergelijkbare muziek te luisteren

    Direct zoeken: beweeg met de muis over de resultaten in de keuzelijst met zoeksuggesties, of gebruik de pijltoetsen om ertussen te navigeren, en ze zullen automatisch in het hoofdscherm verschijnen.

    Ontvang codes voor Afspeelknoppen direct van Spotify: rechtermuisklik op een album, afspeellijst of nummer en kies “invoegcode kopiĆ«ren” om invoegbare HTML-codes te krijgen waarmee je eenvoudig Spotify Afspeelknoppen op je website of blog kan plaatsen.

    – Nieuwe mogelijkheden om te delen: als je ervoor kiest om muziek van Spotify te delen, kun je vanaf nu direct posten op je Tumblr, en verkorte spoti.fi-links krijgen voor Twitter..

De update wordt nu naar alle gebruikers uitgerold. Maar als je echt niet kan wachten, kun je de nieuwste versie van Spotify ook downloaden van onze website.