Even voorstellen: de Spotify Afspeelknop

Vandaag presenteren we met trots de Spotify Afspeelknop: een simpele, maar o zo doeltreffende manier om Spotify-muziek te integreren in blogs, websites en sociale netwerken.

Muziek ontdekken en delen wordt nu nog makkelijker met deze kant-en-klare Spotify-speler, die je in no-time kan toevoegen aan je website. Of zet de Spotify Afspeelknop op je Tumblr of sociale netwerkpagina en maak het er gezelliger met muziek. Je kan elk lied, album of afspeellijst kiezen. Om te genieten van de muziek hoef je alleen maar op afspelen te drukken. Gratis, supersnel, en helemaal geweldig.

Muziek wordt nog persoonlijker

We hebben samengewerkt met de beste en coolste sites om het delen en ontdekken van muziek nog soepeler te maken.

Zet met een paar klikken je favoriete muziek op je Tumblr-blog, en vind je lievelingsnummers via de audiobalk in Tumblr.

Tover je Facebookprofiel of artiestenpagina om met FanRx. Je profiel oppimpen was nog nooit zo makkelijk. Maak de Facebookpagina van je band nog levendiger met FanBridge en zet er nummers, hele albums, nieuwe releases of exclusieve demo’s op.

En dan kun je met de Spotify Afspeelknop ook nog luisteren naar de muziek van je favoriete websites. Op de sites van het Algemeen Dagblad, HLN.be, Mashable, The Huffington Post, Time Out, Rolling Stone en nog vele anderen vind je ook een Afspeelknop, waarmee een wereld aan muziek voor je open gaat, en dat alles met een simpele muisklik.

Blader door afspeellijsten op ShareMyPlaylists.com en luister wat je wil horen simpelweg door op Afspelen te drukken. Wil je meezingen met je favoriete liedjes, zonder dat je ze eerst moet zoeken? Ga naar TuneWiki en blader, klik en luister.

Voor meer informatie over de Spotify Afspeelknop, volg deze link.